Älska det du gör 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

 Jag hade sökt en advokat i en vecka för en person som hamnat i trångmål,  och lyckligtvis fick vi till ett möte i förrgår. Då den stora juriststämman hölls här i stan slog  jag till med två advokater, när jag ändå var igång.  Att kunna hjälpa människor i svåra situationer är det bästa som finns. Det spelar ingen roll om man inte känner varandra så väl, det lär man under resans gång. Jag känner att lidandet har ingen gräns eller nationalitet. I Sverige pratar vi mycket om barnets rättigheter. Barn som far illa behöver skydd, vilket är självklart. Demokratiska rättigheter. Men det gäller också vuxna. Ingen borde bli vingklippt. Vi måste lyssna på alla.  Barn och dess föräldrar ligger mig mycket varmt om hjärtat. Och de människor som åtar sig andras liv behöver mycket kärlek i sitt egna liv. Helhjärtad omsorg är verkligen den stora skillnaden. Stort Tack till Ruby och Elisabeth för att ni finns och gör skillnad. 

  Have Wisdom in your actions and faith in your merits???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *