Intelligence and intuition

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Lördagarna börjar jag gärna med långfrukost och tända ljus. Idag åt jag frukost med en hemlös som hade sovit över. Han log mot mig när jag serverade nybryggt kaffe. Han tycker att jag är bäst.  I veckan pratade jag med en av mina vänner som tydligen inte tyckte detsamma. Ens resultat ska nämligen kunna redovisas i pengar. Jag är väldigt trött på att höra att ens man alltid fått jobba hårt och stå ut med så mycket. Det här med kulturlivet står inte högt i kurs. Men okej, vi kan vara vänner ändå. Jag har byggt upp något fantastiskt, och en dag hoppas jag att mina barn ska vara ett starkt syskonband som representerar Sverige i Melodifestivalen.  Det är så här jag håller på. Mina barn är mer eller mindre vuxna nu och har förstås sina idéer. Men fortfarande pratar vi om drömmar och visioner, det är inget konstigt med det.  Dessutom är min man mitt bästa bollplank och våra ungar har haft en jättehärlig uppväxt tillsammans.  Ibland känns det förstås som om vi är mer arbetskompisar än ett kärlekspar, men säger man sånt blir folk nervösa. Jag är väl för öppen helt enkelt. Jag menar inte alls att provocera. Men jag är trött på yta och fasad. Så tillbaka till mitt samtal med min vän. Han som tyckte jag borde göra nåt med mitt liv. Jag har gjort något som inte alla har. Mycket hänger förstås ihop med att jag älskar kultur och mina barn hade turen att födas av mig. Det började redan när de var små.  Barn älskar intryck och uppmärksamhet. Det bygger upp en stark personlighet. Jag åkte runt och träffade folk på agenturer och från början jobbade barnen med allt från reklam till  modelljobb. Stockholm var vår lekplats. För 10 år sedan 2005 hälsade TV4 på och gjorde ett reportage här hemma.  Några somrar körde vi kulturkvällar här i Kungsängen och Kulturkalas. 2005 hittade en engelsk producent oss och vi började skapa sång och dans.  We are The future framfördes på Vi i världen festivalen. BBx8 bildades 2006. 2007 åkte vi alla till Shanghai på en Kulturutbytesresa i Kina. Våra barn har fått uppleva så mycket som troligtvis inte vart möjligt om inte jag verkligen älskat och vet vad scenkonst kan betyda. Musik, teater och dans är vingar att flyga med. Barnen Blad har vart med i allt från Lilla Melodifestivalen 2006, Junior Eurovision song contest 2007, Talang 2008, olika Sommarföreställningar och Julföreställningar på Kungliga Operan som typ Pippi Långstrump och Nötknäpparen. Julshower för hemlösa. Musikaler som Sound of music, Skönheten och odjuret. West side story. Don Carlos Dramaten. Skivsläpp. Millenium, Victoria, Svinalängorna mm. Själv har jag medverkat i Städmästarna och Hoppas det smakar. Livet är här och nu. Så jag lever på och alltid händer det nåt. Pengar är inte allt.

Kram , jag önskar alla en fin lördag!

  

One thought on “Intelligence and intuition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *