Glad Påsk

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

??????????❤️????

God morgon! Sitter i mitt kök och funderar på hur många ägg jag ska koka. Hela huset sover. När jag var yngre åkte vi alltid hem till föräldrarna. Nu är vi så många och familjen så stor att det blir bekvämast att samlas här. Jag är en lyckligt lottad människa. Men jag tänker på de som inte får uppleva dessa festligheter. För mig är inte påsken ett lidande. För mig är påsken uppståndelse och glädje. Att nytt liv väntar. En del bryr sig inte om Jesus. Andra gör det. Jag är en av dom som fascinerades av Golgata redan som barn. Att en man erbjuder sig att ta på sig min synd, mina tillkortakommanden och brister. Vem gör det frivilligt idag? Av det lär vi oss att det alltid är den största gåvan här i livet. Att ge till någon annan. Att bli älskad villkorslöst och aldrig sluta att älska. Kärlek helar❤️ kram mor

Ps! kom ihåg de hemlösa eller någon ensam och koka ett ägg extra. Det ger också liv.

4 thoughts on “Glad Påsk

  1. Glad Påsk tillbaka! Gud vad fint pyntat i förra inlägget. Snygg du är på bilden <3

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My blog is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely benefit from a lot of the iniaomotfrn you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks!

  2. “Awesome post. I am a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *