Nu snurrar det gyllene livshjulet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

image
Det är fredag och många jag känner är ute och har roligt inklusive mina egna ungdomar. Jag har städat och serverat hela dagen. Jag hade också kunnat sticka ut och känna pulsen i stan, men, Nej tack. Mitt liv har svängt i 180 grader det sista halvåret och jag behöver fundera. Just nu känns livet som ett oskrivet blad för det blir inte alltid som man tänkt sig. Många människor lever i sina roller och är trygga i sitt liv och är nöjda med det. Tyvärr så har det aldrig funkat för mig för jag är en typisk sökare. Det märkliga är att jag inte letar efter något speciellt men jag är en rastlös själ som blir galen av för lite utmaningar. Jag välkomnar när livet är krångligt och bökigt. Jag blir misstänksam om jag inte stöter på svårigheter och problem. Jag njuter av kittlande stress och av att tappa kontrollen. Trasiga bilar och obetalda räkningar ger mig en känsla av att vara på spa. Billigt sådant dock. Men ack så skönt att svettas och komma på lösningar, sen har jag blivit vig som en katt av att behöva krypa ut genom våra bildörrars fönster. Dessutom är det en bonus att gå ner i vikt av att streta och kämpa dagligen. Bättre än någon tillfällig diet eller ett dyrt gymkort faktiskt. Jag vill inte ha ett bekvämt liv. Jag vill inte sitta i soffan och glo på Skavlan och känna att mitt liv passerar revy. Jag älskar visserligen Bindefelds partyn mer än något annat, men inte mer än att känna att jag har uträttat det jag ska eller drömmer om. Många i min ålder är jättenöjda över att de passerat sina 50 och är tillfredsställda över sitt liv. Bra för dom. Men jag är jag. Min livsresa med alla mina barn har varit omväxlande och spännande. Men den rollen håller på att ändras. Jag har aldrig arbetat som vanligt folk men jag har ändå haft fullt upp. Ibland både dag och natt. Gjorde jag då fel som inte tänkte mer på mig själv under alla dessa år. Ingen kan veta. Men nu står jag där jag är och grämelse bor endast i dårars hjärtan och jag är ingen dåre. Jag är en levnadsglad och social person som älskar att inspirera och uppmuntra. Nu ska jag dricka te. Imorgon är det lördag och då ska jag fixa en stor fest för min dotter som fyllde 18 år i veckan.
image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *