Vänliga veckan 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Vänliga veckan går mot sitt slut. Den här veckan infaller alltid i februari runt alla hjärtans dag❤️Så det är ganska lätt att komma ihåg. Jag menar förstås inte att vi ska bli slavar under alla påhitt, utan mer som en liten påminnelse om att vi inte ska glömma bort att berika varandra. Vänliga veckan påminner om möjligheterna att utmana sig själv att göra något extra för någon annan. Om inte annat är det en viktig insikt för annars förblir vi lätt i samma gamla hjulspår. Har du nu missat det här helt och hållet ska du inte gråta för det. Det finns fortfarande chans, veckan är nämligen inte slut. Jag kollade in Läkarmissionens tips eftersom det var de som startade den här veckan för 70 år sedan! Riktigt bra tips faktiskt❤️ Jag skrattar lite åt mig själv för jag har lyckats pricka in hela listan. Vilket mitt nästa steg nu blir vet jag inte, men det är så otroligt skönt och roligt att vara vänlig så jag tänker fortsätta så.

 Puss och kram och trevlig helg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *