Slarvpelle

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Hjälp jag har blivit kidnappad. Av en människas slarv. För några månader sedan var jag snäll och lånade ut bilen. Egentligen ville jag det inte utan jag blev tvingad till slut. Annars skulle jag varit en elak människa och det är det sista jag vill vara. Några månader senare sitter jag med kravbrev om obetalda P-böter. Krav från mackar om stulen bensin. I veckan åkte jag förbi Södermalm för vi har också fått krav om tvångsflytt av min felparkerade bil. Bilen såg ut som en knarkarkvart. Den var nystädad när jag lämnade den. Eftersom den som lånat bilen inte har några pengar och inte heller kommer att få några, så är det vi som måste ordna upp alltihop. Dessutom hade killen tappat bilnyckeln. Vissa människor kan verkligen konsten att dränera ens energi. Jag är helt slut av den här obehagliga känslan. Om jag hade gått på det jag känt från första början hade just dessa problem aldrig inträffat. Jag menar inte att jag eftersträvar ett problemfritt liv, men just sånt här känns orimligt att det ska hända. Nu måste allt lösas innan söndag och vi får stå för notan. Ibland är det helt enkelt botten att vara en medmänniska. Tydligen kan folk göra hur som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *