Tänker män med snoppen?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Är slutet på en etapp bara början på en annan?  Idag har jag skakats av en otrohetsaffär som jag inte trodde var möjlig. Till slut kom sanningen fram. Nu står en kvinna med många barn ensam kvar i sitt levnadsöde. Han drar vidare mot nya äventyr för att jaga den verkliga anledningen att leva. Jag mår illa. De trodde så gott om livet om varandra när de var unga. Men värmen klingade av och hösten gjorde sitt anspråk. Den skatt som väntade där ur långt äktenskap i vått och torrt hade plötsligt tagit slut. Hade ritualer kunnat ge dem mer frukt i sina korgar. Nej knappast! De hade klarat de svåraste proven på andlighetens väg. De ägde tålamod och barmhärtighet. Just i denna stund vill jag kärleksbomba denna svikna moder så hon åter får känna sig enastående. För det är hon. Låt det nu visa sig till hennes fördel❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *