Eftertanke

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

OX7B3413 smallIgår, livets visor i poesi. Idag, finns inga träd att klättra i. Kan någon sammanfatta ett liv? I morse dog min moster i Los Angeles. Hon blev amerikan. Hon skulle visa mig Hollywood. “Vi får se” När? händer aldrig. Ett helt långt liv räckte inte. Det vet jag först nu. Jag kom försent till det jag alltid tänkt hinna med. Det är jag lessen för idag. Just nu. Gud i himlen jag ångrar mig så. Att göra det man tänkt och drömt om är lättare sagt än gjort. Så har det alltid varit. En dag är alla dagar slut. Tänk på det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *