Livet handlar så mycket mer än om vad som syns på ytan.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det härliga med sommaren är att man kan vara fri som en fågel och ta sig tid att resa runt till släkt och vänner. För några dagar sedan åkte vi till mina föräldrar på södra Öland. Är tacksam för att pappa och mamma fortfarande lever och är relativt pigga. Tycker att det finns en alldeles särskild vila med sina föräldrar. Det är det som är det fina. Att äta en god frukost. Att lyssna på radion. Att samtala. Att vila tillsammans efter middagen. Kommer att sakna det den dagen då det inte går längre. De är mina bästa föredömen när det gäller förnöjsamhet över vardagens små trevligheter.

Sen hade vi lovat Zacharias att komma på hans Garagefestival på Österlen. Men eftersom det tycks vara ständig förändring i en ung människas liv, så gällde det att hjälpa till att synka ihop detta lite för stora projekt. Kreativ son, kreativa föräldrar. När spelningen väl kom igång så blev det en oförglömlig och magisk natt. Omgivna av Österlens öppna fält och åkrar växte musiken till något mycket större än vad någon först hade trott. Det här önskar jag att sommarsverige skulle fått se. Vilken tur att vi filmade. Tack till alla härliga och gulliga människor i Bästekille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *