8barnsmamman på Pridefestivalen 2013

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Be Pride!

Vi människor behöver varandra.

För några år sen hade jag inte ens kommit på tanken att besöka Pridefestivalen som är just nu i Stockholm. Har liksom inte funnits anledning eller tid. Igår på själva invigningen sjöng min son Zacharias Blad! Självklart ville vi dit och lyssna, och han sjunger ut sina ord till oss människor som han vet fått kämpa. Kämpa för att våga vara sig själv. Zacharias sjunger också till mig. Stämningen och atmosfären är härlig och det kokar av entusiasm.

Visst! Jag är inte för galet sexande i tid och otid. Har fullt upp med en! Jag ser bortom pratet om varandra som sexkamrater. För där lyser kärnan fram om det som livet handlar om. Respekt och uppmuntran. Lyckan att dela sitt vardagsliv med någon just jag älskar. Att känna sig älskad för den jag är!

Jag har åtta barn och har gått min egen väg. Jag känner mig lycklig för det och alla är lyckliga. Jag tycker att jag har uträttat något mycket bra!!! Våra barn har fått lära sig att tänka självständigt, kreativt, lekfullt. Ibland är en kväll av detta slag allt vi behöver, då vi träffar uppmuntrande människor bortom alla titlar och gränser. Lägger ner- för att komma på banan igen!  Det gjorde jag själv igår kväll.

Tusen tack mina vänner / åttabarnsmamman Nina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *