PS! Jag är också Gay

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag var sonen Zacharias på P4 Extra även om han fick ta intervjun på telefon därför att det är lite väl mycket “rock’n roll” just nu. Men det är väl så som vi mammor kan tycka. Att det ska vara lite balans. Jag tycker att det är underbart att lyssna på Zacharias. Han är energigisk och sprudlar av impulsivitet som smittar av sig. Han framställer sig inte som vare sig märkvärdig eller cool och det tycker jag är coolt. Go go go! Be Pride!

 

Gatumusikanten som inte är Gay

Lyssna här

“Man vet aldrig vad som kommer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *