Festligheter och snart release för Zacharias Blad

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Stolta stad nu blommar det för oss

Idag har det stått mycket på programmet. Det tar på krafterna att hänga med berömda koreografer, balettchefer och prinsessor. Vi var i Guldfoajen på Kungliga Operan där Rufus fick fin fint stipendium av Carina Ari och igår var vi på genrepet för Julia & Romeo koreograferad av Mats Ek. Ett helaftonsverk på danscenen där Julia lyfts fram. Jag älskade den här baletten. Se den om du har möjlighet. Premiär i morgon.

Sista tiden har varit oerhört intensiv. Då min son Zacharias Blad i morgon släpper sin första singel för Sony, har dagarna gått åt till mycket kring det. Bortsett från allt hårt arbete så passar det här att ha roligt och mingla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *