Jag är Gay

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Återigen har vi haft en fantastisk underbar dag. Hur ska detta sluta? Sedan våra barn var små har de fått leva i en mycket kreativ miljö och man kan säga att jag har varit en rätt så påhittig morsa. VI BEHÖVS! De orden vill jag väldigt gärna säga till er alla mammor och pappor en sån här kväll. Du behövs! Dagar kommer och går. Vi kör runt i våra hjulspår. Livets karusell. Men det handlar om att hitta rytmen och pulsen tillsammans och inte bara en massa aktiviteter som sliter ut.

Idag var det releasefest för Zacharias debutsingel ”Jag är Gay”. Han skrev kontrakt med Sony för några veckor sedan. I eftermiddag lyssnade alla höjdarna på honom live för första gången. Jag tror ingen blev besviken! Han levererade som värsta proffs. Snacka om energi. Det var en fröjd att höra honom och hans fantastiska band. Storasyster Temilia är också med. En milstolpe, skulle jag kunna säga. Puss och kram!

 

Lyssna på Zacharias Blad på potify här: Jag är Gay

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *