Fjortonde Luckan – Glada människor ger energi

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Har man duktiga barn så har man. Tack först och främst till dem själva, men i afton får jag nog ge ett litet tack till mig själv som  också har varit med och öppnat de här luckorna och vidgat vyerna. I eftermiddag stack vi till Östermalm och var med om en fantastisk uppvisning på Base23. Timmarna rann iväg med både teater sång och dans. Tack och lov att det finns människor som inte begränsar unga talangers möjligheter. Tack för att ni finns!

Ur den här skolan kommer många stora artister att födas. Den saken är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *