Trettonde Luckan – Lucia

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

 

Jag hoppas att ni alla har haft en bra Luciadag. Morgonen startade tidigt med Adolf Fredriks Musikklasser i Immanuelkyrkan. Hos oss blir det en del lussande, men vi försöker ändå överraska och dyka upp och lussa någonstans tillsammans. I kväll hamnade vi långt ute i urskogen och fick en jättefin Luciakväll. Man får inte roligare än man gör sig. Det här med att ha tid för långa samtal mitt i veckan kanske verkar lyxigt för många, men är något som jag verkligen uppskattar. Det går inte bara att flänga runt. Så elva nätter före jul vurmar jag för samtalet. Även modigt skotta undan eventuella snövallar, så att man inte kör fast på själva julafton.

När en person inte samtalar prestigelöst så leder det oftast inte fram till något positivt. Så idag när jag läste krönikan i SvD med Kristin Lundell så blev jag riktigt uppmuntrad eftersom jag precis gått och tänkt på det här. ”Samtal som mediala långkok”. Plötsligt har man blivit inne.

 

Förra året lussade vi på Herrmans: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *