Femtonde Luckan – Din chans kommer

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Alla vill vinna. Ingen vill förlora. Precis som i verkliga livet.

Sitter här i köket och har huset fullt av barn. Med risk för att tjata vill jag påminna dig om att du ska tro på dig själv och vara tacksam för dina gåvor. Så ge inte upp min vän även om det är lite motgångar. Din chans kommer.

Ikväll kokade Rufus en stor kastrull choklad med kanel och vispgrädde. Gott att värma sig med.

Eftermiddagen tillbringade vi på nya Friends Arena med Adolf Fredriks stora luciafirande med både renar och pepparkaksgubbar. Fjorton hundra skönsjungande barn och ungdomar. Ett av de bästa vi någonsin har varit på. I och för sig, när våra två äldsta gick på AF på nittiotalet och det var på Globen, ger också alldeles speciella minnen. Jag har varit med om en fantastisk resa när jag fått följa mina barns skolgång och deras koncerter och föreställningar. Det är lycka som består.

 

Det har snöat hela dagen, så när jag kom hem stod den här snögubben och väntade.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *