Tolfte Luckan – Att tänka själv är större

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag inträffade något som gör att man förvånas över hur en del människor med position resonerar. Tehilla gör ju som jag nämnt en filminspelning i Oslo. Hon dansar även i Nötknäpparen på Operan. Klart som korvspad att ingen kan vara på två ställen samtidigt om det krockar. Normala vuxna löser sådana dubbelbokningar på ett smidigt sätt. Ingen skugga över Kungliga Operan där vi alltid har haft ett bra samarbete (mina barn har medverkat i deras produktioner i över tio år), så vi hade redan löst det med dem.

Men på Kungliga Svenska Balettskolan här i Stockholm är allt som händer utanför den egna sfären otillåtet. De har en väldigt gammaldags syn på elever. Idag, på grund av att Tehilla flög till Norge efter sin balettklass, så strök Balettskolan henne från samtliga kommande föreställningar.

Fast sista ordet är inte sagt. En professionell teater jobbar inte så här mitt i en uppsättning.

Jag bryr mig inte om vad folk säger, men mina barn har fått möjligheter att jobba på scen tidigt i olika sammanhang och det har bara gjort dem gott. För oss är det lika enkelt och naturligt att få använda flera av sina starka strängar på sin lyra som att de ska ha roligt.

Här är några klipp från Kvalster som Tehilla spelade in när hon var nio år. Idag är hon sjutton och har lärt sig tänka stort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *