Elfte Luckan – Stora drömmar

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Mitt stora problem är att jag har svårt att vänta in saker, att inte hasta. Jag vill helst att något roligt ska hända varje dag. Jag låtsas däremot att jag inte är sådan. Det har varit likadant ända sedan jag var barn. Det har inte att göra med att jag inte skulle vara nöjd, utan snarare med ett inre driv att alltid vilja framåt. För det mesta är det positivt och jag har en hel familj som lever likadant. Det gäller att kunna ta hand om det man har och det som är.

Nu har jag fullt sjå med att hitta åtta Lucianattlinnen, eftersom de inte ligger där de brukar. Under tiden får ni se på Rufus när han var med i Hannag-Oke för några år sedan.

Man måste ha stora drömmar för att fixa alltihop.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *