Tjugoandra luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag gillar både slott och koja!

Idag har jag varit i stan och räknat bullar så att ingen skall bli utan på julafton. Och ikväll hämtade vi mat på Hermans vegorestaurang. Vad glada de var att få dela med sig av det goda till såna som verkligen behöver bli uppmuntrade på julafton. Det är mycket jobb med det här för att få det hela att fungera. Allt kanske inte blir helt perfekt som på Grand Hotell, men min förhoppning är att det skall bli en afton att minnas. Lite som en gammeldags Carl Larsson jul kryddat med Karl-Bertil Jonsson!

I morgon skall jag bära soffor och bord och duka och hämta julblommor och baka pepparkakor och köpa sista julklapparna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *