Tjugoförsta luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag var jag och lyssnade på julsånger framförda av Regina Lund och flera av hennes artistvänner. Det var stiftelsen OneKindAct i samarbete med St:a Clara Kyrka som arrangerade koncerten samtidigt som de delade ut generösa matkassar till behövande. Jättefin atmosfär och underbara människor.

Sista bullbaket till skolan blev för Rufus. Efter ett antal barn och år och bakningar till dessa klasskassor känns det skönt när den här typen av engagemang börjar avta. Det har varit rätt mycket. Vi har säkert bakat oss ett varv runt jorden vid det här laget.

De fick ihop tre tusen kronor denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *