Tjugotredje luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Så var dan före dopparedan till ända. Jag känner mig tacksam för att det fortfarande finns mycket energi kvar i oss. Dan före dan sätter vi igång att möblera en kyrka. Min önskan har varit att det skall få upplevas som ett vardagsrum i ett hem den här julaftonen för så många som möjligt. Det har varit så roligt att hela familjen har hjälpts åt med att hämta både tårtor och bullar och bröd. I morgon är den stora festen.

På ett mycket märkligt sätt hamnade en liten hundvalp hemma hos oss idag. Fröken Blanka, en kommande cirkusprinsessa, har anlänt till vår familj till allas stora förtjusning. Så kan det gå när man träffar en själsfrände på Hötorget i Stockholm. Det var inte bara hunden jag blev förälskad i. Det är roligt att leva!

2 thoughts on “Tjugotredje luckan

  1. Hundar är bara så underbara!!! Min Nella föddes i mars 2011, hon är snart 1 år och tiden bara rusar iväg! Min lilla tjej har blivit så stor! Vad heter er lilla going?
    Er valp är bara såå fin!!! =) Hoppas att ni har haft fin jul och nyår Nina!

    Ni önskas allt gott under 2012!!!
    Kramar, Katie =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *