Femtonde luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det gäller att passa på de kvällar som många är hemma så att man kan hjälpas åt att göra Lussebullar. Det går mycket fortare och är mycket roligare då. Att baka ensam är trist.

Det är jul om en vecka och varje år tänker jag att det inte behöver vara så märkvärdigt. Ändå städar jag och gnor som om kungen skulle komma på besök. Skulle vilja säga att det går lika bra att slänga över en matta på det ostädade golvet, men så känner inte jag. Jag gillar att pynta och pyssla och få det fint. Jag blir glad av mys och alla tycker om när det är fint.
Det absolut viktigaste är förstås att förväntan skapas. Julen ska inte bara innebära stress då går det lika bra att köpa. Att kunna bjuda på hemgjorda anisgrisar är ett plus men annars äter jag de hos storasyrran!

Nybakade lussebullar smakar förstås bäst, men vi äter inte upp alla i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *