Sextonde luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag har jag varit och julshoppat i flera timmar. Det är inte så krångligt att handla till åtta barn som folk tycks tro. Man vet vad de både önskar och behöver. Jag har några önskelistor med mig också, Det bästa är att inte behöva skynda sig. Matteus hjälpte till med att hämta Junior i skolan och några andra tider hade jag inte att passa, förutom att Alpha ringde och behövde få ett par svarta byxor in till stan, då vi glömt en koncert som hon skulle medverka i.

I morse filmade jag Matteus när han övade till Arons dop i morgon.

http://youtu.be/xEKz0ZfqHMU?hd=1

Hela kvällen tittade jag på Svenska Hjältar. Tänkte först att det kunde vara på i bakgrunden när jag skulle laga mat, men alla dessa fantastiska människor gjorde att jag inte ville missa en minut. Det här kallar jag äkta kärlek. Vi behöver alla varandra. Att kunna inspirera någon annan människa är det finaste man kan göra med sitt liv. Så tack alla underbara hjältar för denna TV-kväll.

Här skickar jag lite inspiration från oss. Zac, Levi och Rufus sjöng den här för drygt fyra år sedan på Vi i Världen festivalen i Västerås. Drömmar visar vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *