Fjortonde luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Dagen efter Lucia är man väldigt trött. Nu behövs varma sommarminnen. Fick en kommentar på Youtube om en av mina sommarfilmer från Gotland. Så här i december är det skönt att minnas sommardagarna. För oss är Gotland förknippat med dansläger. Just den här dagen ser ni fem av mina barn i en dansimprovisation. Koreografen Idan Porges från det världsberömda danskompaniet Batsheva i Israel ledde det lustfyllt.

“Vad härligt at få börja arbetsdagen med att titta på detta.” skriver santander på Youtube

 

Ett välfyllt kylskåp slår det mesta. Det känns liksom festligt när man kommer hem med sina matkassar. Matteus som pluggat borta några år och bott själv var med mig och handlade. Han tyckte att det blev dyrt, men mat kostar. Det vet alla. Själv köper jag aldrig halvfabrikat och då kan man spara en del. Man säger visserligen att tid är pengar, så detta är mitt sätt att tjäna pengar. Det är inget fel att tycka det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *