Trettonde luckan (Lucia)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ända sedan barnen var små har vi lussat den trettonde. Först var det för grannarna, men när barnen blivit äldre har de fått sina egna evenemang på morgonen, så då har vi i stället gjort något på kvällen. Idag blev det den vegetariska restaurangen Hermans på Fjällgatan som fick ta emot vårt spontanlussande. Jag är så fascinerad att mina barn faktiskt fortfarande tycker det är roligt och ställer upp på våra galna upptåg. Och nu har jag ju också en extra liten stjärngosse som vill vara med i gänget. Utan utrymme för spontanitet skulle livet bli långtråkigt, men var finns tiden? Idag fanns alla inne i stan och slutade ungefär samtidigt. Äta skall man ändå göra, så därför slog vi två flugor i en smäll där vi både kunde sjunga och äta. Hermans är ett himmelskt gott ställe för den som äter vegetariskt eller för den som skulle vilja pröva. Zacharias hade tyvärr inte hunnit hem från Göteborg än, för den som undrar.

I morse fick jag njuta av Adolf Fredriks Musikklasser i Immanuelskyrkan. Alphas klass och tre andra klasser sjöng och det var lika bra som alltid. Det här känns hemma. Att barn får möjlighet att vara med i kontnärliga sammanhang där de blir tagna på allvar. Det borde vara alla barns rätt i skolan. Både Temilia och Matteus har gått på AF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *