Tolfte luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Alpha var ledig idag för att hon sjöng på Globen hela söndagen. Junior har en envis hosta, så han var också hemma idag. Lika bra att passa på att göra något ute. Såga gran och plocka ris och åka till Tant Brun i Sigtuna var mitt förslag. Och för det mesta får jag som jag vill.

Vi fångade en underbar dag och en fin gran.

Tant Brun är dessutom ett av våra favoritfikaställen. Så här fick vi ett litet juldopp.

2 thoughts on “Tolfte luckan

 1. Hej!
  Vad skriver man till någon man inte känner?!
  Men jag vill ändå skriva vilken underbar familj du har, jag blir alldeles varm och lycklig när jag läser din blogg.
  Själv har jag 3 barn som skänker mig otrolig glädje och ibland oro.

  God jul och gott nytt år!
  Åsa

  1. Tusen tack!

   Och jag tycker att det är roligt att jag kan glädja andra med min familj. Så låt oss inte glömma vilka skatter vi har och att det är helt okej att dela med sig av glädjen. jag önskar dig också God jul och Gott nytt år!

   /Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *