Elfte luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag var vi på Globens Luciakoncert. Alpha går i 6:an på Adolf Fredriks Musikklasser och det är bara de som kan skapa någonting så enastående stämningsfullt. Nu börjar vi bli ordentligt injulade. Lyssna och njut. Fast det är bara i Globen som man får live surroundljud.

Det hade varken varit roligt eller vackert att se en lucia med mustasch, med tanke på olika debatter som blåser mellan varven om att man inte får sjunga religiösa sånger i skolan eller att killar skulle vara diskriminerade om de inte får vara Lucia. Här är det åtta hundra skönsjungande elever som förvaltar det svenska kulturarvet på högsta musikaliska nivå och det vore bara barnsligt att förringa.

Tänk ändå vad många härliga vuxna det finns som helhjärtat engagerar sig för att barn och ungdomar skall få utvecklas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *