Palatset för barn

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

En ny ledstjärna tändes ikväll för barnkulturen i Stockholm. Palatset invigdes kungligt av självaste Kronprinsessan Viktoria där barnen fick en självklar plats som Very Important Palatset Persons (VIPP). Det känns lång väg att här tas barns kreativitet och drömmar på största allvar.

Jag känner mig upprymd stolt och glad över att ha fått vara med på den här födelsedagsfesten. Att Alpha och Tehilla medverkade med harpospel och balettdans gjorde inte saken sämre. Deras fina uppträdande visade också lite på att det här är ett hus som ger utrymme för varje individ att utveckla sina förmågor och intressen. Hela huset bubblade av helhjärtat engagerade barn och vuxna. Att barn verkligen blir tagna på allvar är det som gör mig mest lycklig av allt i hela världen.

Det finns bara en sak att säga. Det är ett magiskt palats. Jag såg att Kronprinsessan tyckte detsamma. Hon stannade till och ville se mer än hennes inrutade program medgav när hon fångades av magin som harpan och dansen åstadkom.

En hellyckad kväll där det även bjöds på utsökt mat. Jag hoppas att ingen missade de små vaniljfyllda pannkakssnurrorna med färska bär på. De smakade mums fillibabba.

Tack snälla för att vi fick komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *