Svinalängorna på Fanfaren i Farsta

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Förra söndagen stack vi iväg till Fanfaren i Farsta på filmvisning av Svinalängorna där Tehilla och Alpha var inbjudna. Även Junior förstås, men han orkade inte komma utan fick vara hemma. Sådana här möten är viktiga och efteråt fick de gå upp på scenen för en frågestund och för att få blommor.
De har lärt sig att kunna svara på frågor och att berätta utifrån sina tankar och känslor och det är jättehärligt som föräldrar att se det hos sina barn.


Tre härliga systrar.

I veckan var jag på Dreamers & Doers som 4good hade på Rival här i Stockholm. Starka kvinnors driv och idéer som ville inspirera till att vi skulle hitta vårt drömliv och att våga tänka stort, men samtidigt ha en tydlig plan.

Lotta Voltaire, Victoria från Zetas trädgård och Emma Wiklund med flera var där.
Emma ställde frågan; ”vad ville du bli när du var liten?” och att vi ofta inte blir det. Så berättar hon att utifrån hennes modelljobb kom intresset för smink och krämer och uppmanar oss att gräva där vi står och göra det vi tycker är kul. För det går inte att lyckas om jag inte vågar misslyckas.


Supermysiga Emma Wiklund. Tänker genast köpa hennes hudvårdsprodukter Emma S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *