Månadens vinnare Mamager Nina

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag borde inte tycka att det är pinsamt att vinna en författartävling, men det gör jag. Jag har visserligen inte vunnit hela tävlingen, men jag vann ändå Månadens Manus på Kapitel1.se för november och kvalificerar mig därför till Årets Manus som börjar idag.

Jag började skriva min bok eftersom det vara ett bra sätt att hålla reda på lite vad som hände och vad vi gjorde. Jag såg nu på nätet att det finns spökskrivare som marknadsför att ge bort sina memoarer i julklapp, vilket förstås är en lysande idé. Det visar sig ändå att det kanske inte var en så dum idé att skriva Mamager som ändå är en mammas självbiografi. Vem vet, jag kanske har legat före min tid. I och med det så kan tiden bli min just nu. Att skriva en bok om sina egna barn och att jag tycker att det är en självklarhet att uppmuntra den kreativa sidan, kanske nu ligger helt rätt i tiden.

Jag ber inte om ursäkt för att ni kunde följa en bit av våra liv i TV och att vi därmed kunde bli till inspiration för många. Därför vet jag att den här boken kommer att hitta sina läsare.

Tusen tack till dig som tog dig tid att rösta på Mamager.

Nu gick jag faktiskt till årsfinal och den tävlingen har börjat, så glöm inte att rösta nu igen. Klicka på boken här till vänster, så kan du läsa och rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *