Kändisspaning!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Sitter på en kinarestaurang och äter lunch med min käre man. Paparattzi står utanför och trängs … NOT.

Funderar snarare på om det är bättre att skapa en image av otillgänglighet och lite mystik. Divalater säljer. De folkliga blir visserligen omtyckta, men oftast inte några megastjärnor i folks ögon här hemma. Man vill väl kunna fly bort i drömmarna från vardagstristessen? Därför blir de som behåller sin vardaglighet trots kändisskap inte lika spännande.

Det här är bara en iakttagelse, en liten ”spaning” och vi är ju inga megastjärnor och har inga ambitioner att bli heller, men när jag nu har träffat på en del olika typer av kändisar, så kan jag bara konstatera att det finns skillnader.

Jag hörde Tuva Novotny i en intervju. Hon hade gärna velat byta telefonnummer med Julia Roberts när hon spelade tillsammans med henne i ”Love, Pray and Eat”. (Ni som inte har sett den, gå och se den. Den är underbar.) Men inte ens Tuva som själv är skådespelare vågade fråga om en sån enkel sak. För Julia Roberts är inte ”vanlig”.

Oj, jag ser visst att jag har gått upp i toppen av boktävlingen Månadens Manus på Kapilet1.se

In och rösta nu alla som gillar min familj!

Jag har aldrig påstått att jag är perfekt, men det finns en kärna som det växer ur. Röstaaa!

2 thoughts on “Kändisspaning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *