Kreativiteten dansar i takt med vardagen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag har funderat på att sätta ihop en fotoutställning av det omfattande material av bilder som jag har tagit under årens lopp. Konsten är att kunna använda det man har och göra något av det som är tillgängligt och intressant utanför den egna sfären. Det vet väl alla hur lätt allting bara mal på, därför är det här mitt sätt att göra uppror mot uppfattningen att vissa saker inte är tillåtna inom konsten. Hur intressant är DITT liv egentligen? Men är andra barn och familjer mer intressanta än de egna? Är det mer professionellt att dokumentera omgivningen än det närmaste. För den kritiken kommer jag att få, men jag är beredd att ta den.

Det finns ju fantastiska exempel på konstnärer som har använt det egna materialet och blivit berömda på det. Vem ifrågasätter målningarna på Carl Larssons familj eller Claude Monets trädgård? Det handlar inte om storhetsvansinne eller om narcissism utan om lust, kreativitet och glädje över det som finns runt omkring.

Vinsten är att våra barn mår bra av det vi har gjort tillsammans. Grunden och drivkraften har aldrig varit någon annan även om vissa försöker tolka in självhävdelse och annat i det de ser.

I det avslutande programmet igår hade jag inget hellre önskat än att de skulle ha fokuserat på barnen, hur roligt syskon kan ha i en stad som Venedig och den spontana övningen vid medelhavets sandstrand inför kvällens mingelparty där de gjorde ett fantastiskt uppträdande så där enkelt, unplugged och basic. Helt kort, äkta. Det var något som vi alla tyckte var störtskönt.

7 thoughts on “Kreativiteten dansar i takt med vardagen.

 1. Hej Nina!

  Jag såg precis sista avsnittet av Sveriges skönaste familjer och när du går din jakt efter klänning så har du en kofta/tröja på dig som är vit med röda och blå ränder. Jag skulle jättegärna vilja vet var du har köpt den?

  Mvh Evelina

  1. Hej Evy!

   Den tröjan är min favorit. Köpte den för några år sen hos Kerstin Adolphson,västerlånggatan 44.

   Ett fint mjukt paket till jul!

 2. Kommer du fortsätta blogga nu trots att serien är slut? =( Gör inte det! Ni är ju verkligen en så skön familj..

  Mvh
  Ett fan

  1. Tack
   Jag har hållit på och blogga i ett par år, därför att det är ett bra sätt att samla ihop sina tankar och hålla reda på var vi befinner oss. Ibland blr det mer och ibland mindre. Kan jag inspirera andra, så vill jag ändå fortsätta ….

   1. Great paintings! That is the type of info that should be shared across the web. Shame on the seek engines for not potsoiining this post higher! Come on over and talk over with my site . Thanks =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *