JA för fler JA

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

En del människor tycks tro att bara för att man är så kallad vuxen så ska vi klara allt själva. Men så är inte fallet. Vi behöver inte skynda oss att bli oberoende. Det kommer när det ska. När det gäller att få ett arbete på scen är det också en tillgång att vara just beroende. För det är genom att göra sig tillgänglig och beroende  av varandra som skapar att den där helheten blir så mycket större i sina dimentioner. Okej, jag kan ha fel men det är iallafall min uppfattning. Och det är lite så jag känt när jag levt med mina barn, när de vuxit upp tillsammans. Lite som i ett drama i ett skådespel har vi vuxit oss starka. Inte alla vet hur man får kämpa och idoget träna och repa och peppa. Ta klasser och göra sin läxa. Framgång kommer för det mesta inte över en natt utan den personliga utveckligen är en daglig utmaning. Men vad är framgång? Det viktiga är att få följa sitt hjärta, sin dröm. Att nära sin talang även om ingen annan ens tror eller sett den. Så ge aldrig upp!!!  Låt ditt inre leda dig att hitta nya vägar, nya former och kontakter. Idag när min äldsta son fick ett samtal om ett jobb han sökt hörde jag direkt på rösten att det var ett JA!!!  och all oro och känslor av misslyckande var som bortblåsta. Jag hörde hur min son var sitt glada själv och hur lyckad han kände sig. Det finns många vuxna som har rätten att göra sina bedömningar men att hamna nästan på målsnöret gång på gång kan ta knäcken på vem som helt. Tillsammans har vi kämpat för att inte ge upp. Idag  öppnades dörren till ett 4 månaders skådespelarkontrakt. Och det var som att för första gången höra: Titta mamma! Titta mamma jag kan gå. 

Sen ringde två till och bokade honom till andra jobb. Så bara några minuter bort är vi alla ett mått av tiden som vi måste förhålla oss till. Men just vid det här efterlängtade jaet lät vi den stanna och få känna efter att hårt arbete lönat sig. Grattis Matteus!!!  

Ps! Nu hoppas jag bara på att kunna hitta något för min extrapojke Saly. En riktig talang han med. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *