Självtillit är stor konst 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ibland känns livet hopplöst och tungt. Jag säger; skjut mig i foten så åtminstone jag vet, var denna känsla av smärta sitter. Vänner, That’s life. Jag föddes i en taxi med navelsträngen om min hals. Har sedan dess burit denna ständiga ständiga kamp. Ibland funderar jag om kampen gör dess mening. Vem vill leva ett färglöst liv. Om livet är färg måste livet så målas. Utan färg ingen prisma. Utan prisma ingen gnista. Ibland funderar jag på om jag försöker återskapa ögonblick att åter födas, så stark är känslan att få skapa liv. Att ge liv. Ljus. Samhörighet. Det största vi kan uppnå med ett liv. När pressen är stor och tiden rusar iväg. Då vill lusten åter leka. Och nu kommer Våren. Allt detta hinner jag tänka när jag sitter som tant Grön på mitt lilla favoritcafé med knopp i håret.
  
  
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *