Pragmatisk fostran 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

IMG_1930.PNGBarn lär sig inte genom att misslyckas? Barn lär sig genom att lyckas❤️ Det här är något jag som åttabarnsmor har fått lära mig. Många är de som tycker att det är bra  och nyttigt att ett barn  ramlar och slår sig. Så att de lär sig. Vuxna som skäller på vuxna är hemskt. Vuxna som skäller på sina barn är en katastrof. Jag hatar när barn blir utskällda för det är helt meningslöst. Att skrika har aldrig varit en bra metod och kommer aldrig att bli det. Vem som helst som känner sig utsatt reagerar negativt. Dessutom vill vuxna så gärna vinna denna maktkamp och det är därför jag blir så upprörd på alla som fortsätter att skrika. Men ge inte upp, det finns utvägar i jobbiga situationer. Men gör det utan skrik. Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *