Gifta i 82 år

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det finns hemligheter i långa relationer, det läser man dagligen om. Vi fascineras och beundrar dessa människor eller hur? Jag menar, vad är hemligheten? Paret som varit gifta i 82 år uttrycker att mycket hänger på respekt, tillgivenhet och att inte älta småsaker. Jag håller med. Men de senaste 10 åren har jag känt att det inte alls är så lätt. Men sånt pratar gärna inte folk om för folket vill inte krångla till saker och ting. Men det är som om en människa behöver tvära kast och omsvängningar för att  behålla dynamiken. Annars kommer tristessen och spärrar in oss.  Jag slits många gånger hit och dit ska erkännas.  På senare tid har jag kämpat med det mesta faktiskt. Livet kan inte vara som en semesterresa. Eller kan det få vara det? Vi får prata vidare om det här en annan gång.

Sov gott!
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *