Lidl 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Tiden går fort när man har roligt och för någon vecka sedan kom några ekologiska produkter från Lidl som jag skulle testa. Genast ville förstås alla smaka. Så nu ikväll när jag äntligen tänkte skriva något märker jag att det här var riktigt populärt för alla kakorna är uppätna. Teet är uppdrucket och chokladkakan borta. Nästa gång jag har vägarna förbi Lidl tänker jag lätt kolla in deras Faitrade-sortiment  och ekologiska sortiment. Lidl har nämligen sitt egna märke Fairglobe. Ekovarorna heter Biotrend. Bra mat behöver inte kosta mer?❤️? 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *