Grand Hotel 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

I flera dagar har jag gått och tänkt på relationer. Idag var jag  till exempel bjuden av en god vän till Grand Hotel. Vi firade vår  vackra vänskap. Kyparn på Grand Hotel tyckte att platsens val var den bästa.  Allt vackert och viktigt blir liksom ännu vackrare och viktigare på Grand. Dessutom var maten utsökt.

  

  

  

  

  Efteråt gick vi till Chicago och dansade salsa och träffade ännu en av mina bästa vänner. Som dessutom dagen till ära,  blivit uttagen att tävla  i World Latin dance cup. Den här tjejen är fantastisk. Själv  har jag aldrig dansat salsa förrut och känslorna rusade fram och tillbaka i kroppen, att dansa är som att måla med kroppen för mig.  Till slut visste jag inte vad jag skulle göra av alla känslor så jag storgrät som en liten flicka. Då var det dags att gå hem. En gång i tiden när jag hade tid, då var jag duktig på att måla. Jag tänker bli bra på det här.  Och som någon har sagt. Vi slutar inte dansa för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar dansa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *