Födelsedag

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Mitt liv har bestått av barn och balett så länge jag kan minnas och med många barn kommer många födelsedagar. Barn är inspiration så jag är redan i full gång här hemma i köket. Igår hittade jag en helt fantastisk röd klänning på Beyond retro. Ni vet superstället på Drottninggatan. Hade vart och träffat hon som fixar mina naglar ibland och det hade varit en svårmodig måndag. Jag jobbade i motvind kan man säga. Men skam den som ger sig. Jag tog med mig Agata som hon heter och vi gick raskt upp till Kafé Esaias. Där hade vi en trevlig stund och åt lunch och drack kaffe.  Hon hade testat om jag skulle göra nåt åt mina ögonbryn också. Jag såg rätt kul ut. Det är roligt att se kul ut. Men risken är att det blir för mycket. Okej! Det är roligt med mycket?


Agata hittar du på As estetic på Kungsgatan 48 ? Kafé  Esaias, Drottninggatan 102 

Hur som helst blev min måndag en supermåndag. Idag är det tisdag och huset ska åter fyllas. Fest är bäst??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *