Why complicate life

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ibland är jag så trött på att vi människor måste krångla till livet. Det verkar till exempel opassande att säga om att man är mycket förtjust i någon. Speciellt när jag redan har ett förhållande. Men för mig är kärlek livet och livet är kärlek. Lite som att huvudet bugar åt mitt hjärta för att först då bli fyllt av levande glädje. Ni fattar känslan va. När vi försöker leva efter de här orden blir vi lyckliga. Känslan formar livet. Är du inte lycklig, se då över var dina känslor inte hänger med. Förhoppningsvis kan det ge dig en liten ledtråd vart du ska börja leta. 

Ps! Kom ihåg att du duger som du är också. Ville bra säga detta. Kram  

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *