Åldersnoja

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81
  1. Ibland får vi för oss att det är mest kvinnor som är rädda för att bli gamla. Behöver vi fundera på det, så här i julstressen, tänker du. Kan vi inte ta det lite senare, till semestern. Risken är att då att du kommer bli lik en uppstoppad korv, är det ett bättre alternativ? Jag bara frågar. Igår på Berwaldhallen slängde jag ur mig några fel valda ord i typ med att, tänk om man åtminstone fick bli 6 år yngre. Låt oss kalla det för Malenaeffekten. Min man som vanligtvis inte gjort några större tecken på åldersnoja suckade att det minsann inte bara var jag som behövde dessa år. Sen var ett mindre litet krig igång. Jag börjar undra om det inte är så att åldern ändå  jagar, trots att folk säger att de känner det så skönt med att ha flera år på nacken. För det har ni väl också märkt att folket alltid tjatar om. Åldern är bara ett nummer. Jag har alltid hatat att bli äldre. 50 år är en pina. Just saying.  Är det nu omöjligt att leva som om varje dag vore den sista? Jag funderar på om det kanske blir lika stressigt att leva som att dö då.  Alltså jag vet ju inte, min erfarenhet säger mig att det är bäst att leva i nuet medan min man redan har sin fot i morgondagen. 
  2. Efteråt gick vi och åt pizza. Jamen, vad kan vara mer ungdomligt än att äta pizza en söndagskväll. Det var då jag märkte något besynnerligt igen. Förlåt mig, men när en man först tittar på matsedeln innan han tittar på servitrisen. Då börjar han nog lite gammal trots allt. Men det skulle jag förstås inte sagt. 
  3. Låt oss kalla det för Ninaeffekten.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *