Vit jul

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Pepparkaka

Julens karusell fortsätter snurra. Helt ärligt ska jag säga att det finns en tvehågsen känsla. För ena dagen känns julen som det bästa som hänt på hela året, för att någon dag senare kunna kännas som ett ouppnåeligt projekt. Personligen älskar jag julen mer än jag hatar den och jag tycker julen fyller en viktig funktion. Julen gör oftast folk snällare och givmildare också. För länge sen var det inne att bojkotta julen. Det tycker jag är en överdrift, för vi behöver varva ner och träffa både nära och kära mer. Det är också bra med traditioner. Men det finns också barn som far illa runt jul det vet vi alla. Du som tycker att du har det bra eller bara lite bättre, var med och stöd kampanjen Vit Jul❤️ för den gör verkligen stor skillnad. Alla barn har rätt till att få ha lyhörda vuxna runt omkring sig. Ge bort lite godhet och gör något barn lite mindre rädd i jul. Tack på förhand❤️

Hjärtliga kramar från tomtemor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *