LE BON 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Imorgon slår Stockholm upp dörrarna för sin pop-up bankett för 1300 gäster på annexet, Globen. Morsan har blivit en VIP-gäst och kommer att spana in hur det hela har gått till.  Det är Lidl som står för hela idén och hela kalaset. De pengar som samlas in går till barncancerfondens verksamhet. Som vi alla vet så består det goda livet i både god mat och i att göra gott för andra. Lycka till imorgon till Lidl som vågar bevisa att kvalité inte behöver kosta skjortan. För då räcker pengarna till många fler. Det gör GOTT att göra GOTT !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *