Nya Brooklyn

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

BARBERARE

cOX7B7550

Adam  Ankarstorm och Jonathan Connway öppnade idag “Kapellets barberare” i Bro utanför Stockholm. Det ligger lite udda men det är lite som Brooklyn i New York. Hittar man bara hit så kommer man hitta det man söker. Dessa nytänkande killar har definitivt skapat ett nytt och läckert inneställe. Här  kommer alla som vill få sin klippning gjord med största omsorg och här doftar ljuvlig skäggolja. Man behöver inte bo på Södermalm för att livet ska vara hippt och kul resonerar de. De är coola och rättfram och jag älskar dem. Tack för en  trevlig invigning. Lycka till säger vi.

cOX7B7529

cOX7B7600

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *