Låt dina handlingar tala för dig.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Mer än någonsin så ropar vår omvärld efter stöd och hjälp. Den här julen skulle jag önska att vi människor andades för fred och generositet. Det menar jag är lika självklart som att vi just nu behöver andas för att leva. Om vi lever i en attityd av tacksamhet så kommer våra prioriteringar bli annorlunda. Jag tänker inte peka finger på vad du kan avstå, för att hjälpa en medmänniska i nöd. Låt oss tiga stilla och låta våra hjärtan bli berörda. Oftast behöver vi inga stora galor utan varje enskild människa har nu möjlighet att göra skillnad i någons vardag.

Därför bjuder jag in till förmånen att ge julklappar som förändrar framtiden genom Läkarmissionens arbete. Klicka på bilderna för att ge en gåva till högprioriterade områden.

Kvinnor och barn ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har fött åtta barn med mycket  stora komplikationer. Hade jag bott i någon annan del av världen hade jag varit död för länge sedan. Att skänka 150 kronor för att rädda två liv genom att  sponsra ett kejsarsnitt anser jag är en mycket värdefull julgåva… där glädjen är essensen av framgången.

kongo_foeda_barn_paa_sjukhus Föda barn på sjukhus, Kongo: 150 kr

syrien_humanitaer_insatsHjälp till flyktingar: 100 kr

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *