Bestäm själv

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Att rensa i garderober är aldrig kul. Men efter att ha sett Arga Snickarn igår är jag tvungen att ta tag i mitt elände and just do it. Den där arga karln hade vridit nacken av mig om han upptäckt det här 😛 och jag hade vart tvingad att spela med. Nej, då gör jag det hellre självmant. Helt frivilligt. Utan motprestation. Ger min tid till praktiskt arbete. Biter ihop för mig själv. Mina händers verk arbetar NÄMLIGEN inte endast för att få saker och ting överstökat!! Dessutom FÅR man ha det stökigt och man FÅR vara tjock! (funderar på det också) Så länge man själv mår bra av det eller så länge ingen i familjen protesterar. Därför bjuder jag med glädje på denna bild idag. Varsågod!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *