Arga Snickaren och Pernilla Wahlgren

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Man ska inte skratta åt andras elände. Men igår kunde jag inte låta bli då vi såg Pernilla Wahlgren med familj i Arga Snickaren. Det finns visserligen genvägar till städning. Men då behövs det en viss grundstruktur! Klart att folk inte hinner med. Kändisar är inget undantag. Jag älskade det här avsnittet. Ser fram emot Markoolios. Riktiga problem med handfasta lösningar av proffs blir bra teve helt enkelt. Säkert betalar femman bra dessutom. Vem hade inte då ställt upp liksom. Vi har nog alla dessa utrymmen som borde få se dagens ljus. Jag fattar inte heller varför det alltid måste bli proppfullt överallt och då rensar vi ofta. Städfrustration är ingen höjdare kan jag lova. All denna oreda med prylar och pinaler måste bekämpas som värsta ohyra!!! Vi får inte vila nån gång kan mina barn klaga. Hos mig blir ungarna tränade som värsta elitsoldaterna. Jag hoppas att de som vuxna lärt sig att ANSVAR kan ingen smita ifrån. Inte jag heller.

Arga Snickaren är ett genidrag! Undrar om han är lika cool hemma. Det skulle jag vilja se 😉

ps! Jag älskar Wahlgrens

IMG_9736

One thought on “Arga Snickaren och Pernilla Wahlgren

  1. Läste om det. Hela Wahlgren-gänget är töntar. Och den supertönten till s k snickare…aaaarrrggghhhh..!!
    Tack för ordet :)) :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *