Söndagstankar i Allahelgona

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Behöver fundera högt även om det känns lite pinsamt.

För det första tycker jag att en människa duger som hon är. Jag  har dock ett dilemma med svårigheten att riktigt hinna med mig själv. För att vara rakt på sak så är mina kastruller stora och välfyllda. Säg mig varför man inte skall njuta av livet och nu dessutom har jag passerat femtio. Googlar på nätet och märker att en hel del människor tycks fundera på hur sannolikt det är att just de  drabbas. Kvinnor som män vill bli fitta. Om det nu är sant och inte bara blir till ett  ytterligare krav. Hur tänker hon, han, hen? Även den som fött två barn känner av det läser jag.

Det mesta här i livet går ut på lust. Det är klart att jag vet att alla dagar i livet inte kan vara  roliga. Men jag har aldrig gillat den tanken.

Har man däremot  lust  så går allt mycket  lättare.  Jag vill till exempel inte sluta äta gott, men har börjat fundera på om en ofit kropp också kan  medföra en ofit …

Jag vill inte vara med i Biggest Loosers och  bli uthängd. Det är nog många med mig som inte känner att de har tid att ta hand om sig själv. I mångas ögon räknas jag  som en curlingmamma, men säg mig den som bara har en sida.

Jag tar några nötter och funderar lite till…

Jag måste ha motivation för att göra en stor förändring och jag vet inte hur jag får tag i  den.  I mina ådror flyter energiskt och maniskt blod och jag har investerat min tid och mitt liv med  barnen. Att träna en gång var tredje månad räcker inte och därför blir det ingenting. Likaså behöver sexmuskler tränas. Iallafall vad jag förstår av allt googlande. Heller det kanske bara är jag som tolkar det så. 

Om det nu är sant att kvinnor har ett bäst före datum så kräver jag mer forskning inom detta område. Kvinnors intima hälsa. Tidigt lärde jag mig att det är insidan som räknas!!! Bäckenbottenmuskler sitter på insidan.

Ytterligare en  Söndag  som går att  sammanfatta  i en mening. Det går inte att köra på alla spår samtidigt. Men det är ändå det jag gör. Vilket leder till det  ofitta  med andra ord. Det är så vi humbojumbomänniskor gör.  Imorgon är det måndag.

Igår var jag på kyrkogården med en blomma till en vän. Länge leve danskonsten.

Ljus lyser för kärlek 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *