Att ifrån en kort minut få va i sjunde himlen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

När man fyller femtio år tänker man på det som betytt något, så säger de flesta och som oftast  finns det mycket att vara tacksam  för. Barn, vänner, familj. Det finns många fantastiska femtioåriga människor jag läser om och som jag ser på TV. Modiga djärva och utgivande som inte bara tycks ha  kommit på en ide utan också har förverkligat den. Det finns hur många coola femtioåringar som helst skulle jag vilja säga. Det är inte alls farligt att fylla 50.

Det bästa med att fylla femtio är att nu har jag slutat med att jämföra mig med andra. Det var sånt man hörde gamlingarna skvallra om.  Detsamma inträffade för mig för knappt en vecka sedan. Ur all min tokiga ångest växte ett lugn fram. Nu var jag nästan helt ärlig.

Jag klarade av att fylla femtio år och min intresserade granne undrade hur jag gör för att orka med allt stohej. Men tänk efter sa jag. Vad betyder mest i livet? Ingen kommer väl någonsin på sin dödsbädd  konstatera att de borde ha jobbat hårdare med ett jobb. Men relationer ska tydligen bestå i evig tid utan engagemang och jag kan lugnt konstatera att jag blir bäst under lite press. Kanske lite väl drastiskt svar. Men det är iallafall ärligt!  Att fira sin födelsedag i dagarna tre var som att vara i sjunde himlen. Jag tror dig, jag tror dig sa hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *