I’m Happy Karl-Johan!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

För några år sedan kom farfar (svärfar)  med en stor vedhög som vi staplade på gräsmattan. Förrförra året så fick vi några Karl-Johansvampar på samma plats. I går när vi kom hem och jag kollade in trädgården så brast jag ut i glädje av att farfar hade varit här igen. Ett helt hav av Karl-Johansvampar hade nu kommit upp. Då farfar dog förra året kändes det som att han på detta sätt påminde mig hur betydelsefullt det är att leva i en gynnsam miljö och att mycket av det bästa i livet är gratis. Det är vad farfar skulle ha sagt om han levt nu. För mig blir detta dagens ord då vi nyss är hemkomna från Skiathos där mycket märkliga ting hände. Nästan för bra för att vara sant.

Jag funderar på Hjalmar Gullbergs ord

”Byta ett ord eller två gjorde det lätt att gå. Alla människors möten borde vara så.”

Vi har hittat en ny väg på vår vandring. Nu är det dags att använda visdomen som livet gett.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *